Zadnje srečanje deseterice kandidatov je za nami. “Simply the best” Slimfitovci generacije 2015 so bili nad pričakovanji uspešni in so si zaslužili jesensko ponovitev. Super novico nam je na srečanju zaupala Brigita Selinšek, predstavnica Perutnine Ptuj, in doživela huronski aplavz.

Kot vedno se je srečanje začelo v prostorih Perutnine Ptuj, kjer je potekalo tehtanje in merjenje. Tehtnica je skakala od navdušenja, saj je tokrat namerila kar 147,7 kg manj kot na prvem srečanju. Največ je k tej številki prispeval Zoran, ki je v treh mesecih izgubil neverjetnih 36,3 kg, in ga skoraj nismo prepoznali, ko je vstopil čez vrata. V pasu je izgubil 23 centimetrov. Zdenka se je znebila 12,3 kg in 14 cm, Stanka 16,2 kg in 4 cm, Mojca 17,3 kg in 13 cm, Mateja 14,2 kg in 15 cm, Blanka 103 kg in 19 cm, Bojana 14,4 kg in 16 cm. Polona je manjkala, saj že uživa na dopustu, tako da končne številke še nimamo, na prejšnjem srečanju pa je bilo minusa 10,4 kg in 8 cm. Tudi preostali moški del skupine se je odrezal odlično. Janez je izgubil 15 kg in 11 cm v pasu, Stefan pa 9,9 kg in 12 cm v pasu. Pridna je bila tudi Stefanova partnerka in najboljša opora v akciji Aleksandra, ki je izgubila 7,5 kg. Čestitke vsem po vrsti za dosežene in krepko presežene cilje. Verjamemo, da bo imela v prihodnosti tehtnica še manj dela.

Po uradnem delu je sledil bolj sproščen del. Obiskali smo Vinsko klet Ptuj in poskusili 5 vrhunskih vin Pullus. Ker nam je vreme malo zagodlo, smo se namesto na piknik na Ranco podali v Gostilno PP, kjer nas je čakala slastna pojedina iz Perutnine Ptuj. Mastili smo se s puranjimi čevapčiči, pleskavicami, perutničkami in ražnjiči s sirom za žar, za prilogo pa smo imeli super osvežilno solato. Več o piknik ponudbi Perutnine Ptuj si lahko preberete tukaj.

Vsak zastavljen cilj si zasluži nagrado, seveda tudi preseženi cilji naših kandidatov. Nove postave pa potrebujejo nova oblačila. Za to je poskrbel naš partner v projektu Salomon. Vsi kandidati so dobili čudovite tekaške superge X-SCREAM 3D in majico ter kratke hlače za nove športne podvige.

Sledilo je še slovo, ki pa je bilo ob misli na ponovno srečanje septembra, precej lažje.

Sedaj sledi vzdrževanje teže, težji del, a verjamemo, da bo vsem po vrsti uspelo, v septembru pa novim zmagam na sproti. Do takrat bomo vsak dan z vami na Facebook strani Slim & Fit po ločevalno, tudi naš portal pa bo poskrbel za nove doze informacij o zdravi prehrani, gibanju, motivaciji itd.

Podrobna video reportaža s srečanja, pride čez nekaj dni, za pokušino pa tukaj nekaj foto utrinkov.

Če akcije niste spremljali, si lahko vse preberete in pogledate tukaj.

Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/home/genjac01/domains/slimfit.si/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.

Kaj je skupno vsem dietam in zdravemu prehranjevanju?

Objavljeno 26. 10. 2017

»Zmotno je prepričanje, da je v manj mastnih izdelkih več vode in dodatkov. To ne drži, »poudarja živils...

Preberi več
Perutninsko meso je odličen vir beljakovin

Objavljeno 13. 06. 2017

S perutnino lahko pripraviš res neverjetno veliko slastnih jedi. Recimo pohančke, ki jih zagotovo obožuješ...

Preberi več
NAGRADNA IGRA: Slim & Fit vadba

Objavljeno 13. 06. 2017

TEK Po zdravem in lahkem prigrizku se prileže vadba v naravi. Zelo zaželena oblika vadbe je tek. Strokovnja...

Preberi več
Blagodejni učinki špargljev na zdravje

Objavljeno 28. 03. 2017

Šparglji, ali beluši kot jih tudi imenujemo, so ena prvih vrst pomladne zelenjave. Njihova sezona se pri nas...

Preberi več