Včeraj se je deseterica kandidatov, ki hujšajo v akciji Slim & Fit po ločevalno, drugič zbrala v prostorih Perutnine Ptuj na Ptuju. Pozitivna energija in odlični rezultati so dali vsem veliko motivacijo za nov mesec.

Na začetku srečanja smo se pogovorili o preteklem mesecu, kako je šlo s prehrano, koliko je bilo gibanja in kakšne težavice so se pojavile na poti do cilja. Potem je sledilo tehtanje in merjenje, ki je vsem privabilo nasmešek na obraz.

Kakšni so bili rezultati? Zdenka: -7,5 kg in -8 centimetrov v pasu. Stanka: -7,4 kg in -8 cm v pasu. Zoran: -14,9 kg in -10 cm v pasu. Janez: -9,7 kg in -7 cm v pasu. Mojca: -6,8 kg in -2 cm v pasu. Polona: -8 kg in -3 cm v pasu. Mateja: -6,4 kg in -6 cm v pasu. Blanka: -4,7kg in -6 cm v pasu. Stefan: -9,5 kg in -7 cm v pasu. Bojana: -5,6 kg in -8 cm v pasu. Skupaj so torej v enem mesecu izgubili osupljivih 80,4 kilograma in 65 centimetrov v pasu. Stefanova podpora, Aleksandra, je bila prav tako zelo pridna, v enem mesecu je izgubila 6,6 kg. Čestitke vsem in kapo dol!

Rezultati so torej odlični. Kot smo izvedeli v pogovoru, pa je tudi počutje odlično. Več čez nekaj dni v video reportaži.

Po tehtanju je sledila telovadba s trenerko Urško Ahac. Po ogrevanju smo se lotili nekaj vaj, ki jih lahko naredimo kar v domači dnevni sobi, potem pa smo se lotili 10-minutnega intenzivnega treninga, ki je pospešil utrip vseh v telovadnici in poskrbel za prve kapljice potu. Sledilo je še obvezno raztezanje, da danes ne bo bolečih mišic. Po besedah trenerke, je bil trening srednje zahtevnosti, prav vsi kandidati pa so ga opravili odlično in bili zelo vztrajni, kar je bilo nad pričakovanji.

Po kratki osvežitvi so vsi kandidati prejeli še izdelke Perutnine Ptuj za vse proteinske dneve, ki jih čakajo v maju, potem pa se pogumno podali v drug mesec.

Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/home/genjac01/domains/slimfit.si/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.

Kaj je skupno vsem dietam in zdravemu prehranjevanju?

Objavljeno 26. 10. 2017

»Zmotno je prepričanje, da je v manj mastnih izdelkih več vode in dodatkov. To ne drži, »poudarja živils...

Preberi več
Perutninsko meso je odličen vir beljakovin

Objavljeno 13. 06. 2017

S perutnino lahko pripraviš res neverjetno veliko slastnih jedi. Recimo pohančke, ki jih zagotovo obožuješ...

Preberi več
NAGRADNA IGRA: Slim & Fit vadba

Objavljeno 13. 06. 2017

TEK Po zdravem in lahkem prigrizku se prileže vadba v naravi. Zelo zaželena oblika vadbe je tek. Strokovnja...

Preberi več
Blagodejni učinki špargljev na zdravje

Objavljeno 28. 03. 2017

Šparglji, ali beluši kot jih tudi imenujemo, so ena prvih vrst pomladne zelenjave. Njihova sezona se pri nas...

Preberi več